Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws.

05 mrt. 2020

De Abarth 695 houdt halt in Spa-Francorchamps in het kader van de « 1949 Hours Tour of Europe »

De Abarth 695 houdt halt in Spa-Francorchamps in het kader van de « 1949 Hours Tour of Europe »

· Na Nederland doet de Abarth 695 70 Anniversario België aan.

· Een sportieve halte op het circuit van Spa-Francorchamps.

· En een exclusieve test met sterrenchef Giovanni Bruno, van het Brusselse restaurant Senzanome.

 

De Abarth 695 70 Anniversario heeft zonet de tweede etappe - na Nederland - van de rondrit « 1949 Hours Tour of Europe » in België aangevat. Ons land ontvangt het model, dat ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het merk werd ontworpen, in het prestigieuze kader van Spa-Francorchamps.

Deze locatie, die als het mooiste Formule 1 circuit ter wereld wordt beschouwd, was de perfecte plaats in lijn met de sportieve inborst van de wagen. De perfecte locatie om er een topontmoeting te organiseren met de 695 en de sterrenchef Giovanni Bruno, eigenaar van het bekende restaurant Senzanome in Brussel.

« Ik ben begonnen met sportwagens te piloteren aan boord van een Abarth 595 », vertelt Giovanni Bruno, die eveneens door het leven gaat als amateur-piloot. De « gentleman-driver » heeft deelgenomen aan vijftien edities van de alomgekende 24 Uren van Francorchamps en tal van andere autowedstrijden in België.

« Ik ben onder de indruk van deze nieuwe Abarth 695 », gaat hij verder. « Het comfort aan boord, de technologie en zijn 180 pk motor hebben alles om me te verleiden ! Zonder enige twijfel ! Ik geef toe dat deze wagen verbluffend is ! Ik ben echt overdonderd ! »

Vanaf vrijdag 6 maart zet de wagen zijn Europese ‘nomadentocht’ verder, en rijdt verder de lentedagen tegemoet, met Duitsland als volgende bestemming. Een nieuwe etappe die opnieuw een serie nieuwe spectaculaire foto’s zal opleveren, van de hand van niemand minder dan de gekende Belgische fotograaf Fredérik Herregods, die heel regelmatig reportages voor de merken van Fiat Chrysler Automobiles in België realiseert.

Brussel, 5 maart 2020

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN