Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws.

06 mrt. 2020

Na België zet de Abarth « 1949 Hours Tour of Europe » zijn reis verder naar Duitsland

Na België zet de Abarth « 1949 Hours Tour of Europe » zijn reis verder naar Duitsland
  • Na de Belgische etappe zet de Abarth 695 70 Anniversario zijn reis verder naar Duitsland op vrijdag 6 maart.
  • Topontmoeting met Sabrina Parant (Ladies Drive) voor het vertrek !
  • De Belgische fotograaf Frederik Herregods rijdt de wagen van België naar Duitsland, richting Frankfurt.
     

Tijdens zijn etappe in België, net na zijn aankomst vanuit Nederland, werd de Abarth 695 70 Anniversario, het ter gelegenheid van de 70e verjaardag van het merk ontworpen model, ingezet voor tal van activiteiten. Meer bepaald voor een reportage in de besneeuwde regio van het circuit van Spa-Francorchamps met sterrenchef Giovanni Bruno.

Net voor het vertrek om zijn Europees parcours verder te zetten hebben de verantwoordelijken van FCA Belgium de kans gehad het model voor te stellen aan Sabrina Parant, de oprichtster van de vereniging « Ladies Drive ». Deze dame is uiteraard gepassioneerd door alles wat met wagens heeft te maken, het was dus de logica zelve om haar met deze uitzonderlijke wagen te kennis te laten maken : « Ik voel me op mijn gemak op deze locatie », geeft zij toe in de werkplaats waar de wagens van FCA Belgium worden klaargemaakt.

Het automobiel universum wordt vaak bestempeld als een mannenzaak, een stereotype dat zij maar al te graag wenst te veranderen : « Het objectief dat we sedert enkele jaren met onze vereniging nastreven is gelijkheid binnen de automobielsector. Wij willen ook dat meer vrouwen zich interesseren in deze discipline en hun passie beleven. Wij helpen vrouwen die actief zijn binnen deze wereld zich beter aanvaard te voelen…»

Sabrina Parant, die zich dagelijks in het verkeer begeeft en ook regelmatig het stuur neemt van bolides op circuit is zeer enthousiast over de Abarth 695 70 Anniversario. Zij had de kans de sleutels te overhandigen aan de held van de dag, Frederik Herregods, de Belgische fotograaf die op vrijdag 6 maart de wagen van Brussel naar Frankfurt zal rijden, de hoofdzetel van FCA in Duitsland.

Brussel, 6 maart 2020

Other content

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN