Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

23 jul. 2020

In de vierde aflevering van "Chatting with Fiat" beantwoordt Luca Napolitano vragen over mobiliteit en stelt het nieuwe "My Dream Garage" voor.

mydreamgarage1-5f19b0e376cc9.jpeg
mydreamgarage2-5f19b0fa39f6b.png
mydreamgarage3-5f19b15821ad8.png
  • In de vierde aflevering van "Chatting with Fiat", ontmoet Luca Napolitano - Hoofd van Fiat, Lancia & Abarth Brands voor de EMEA-regio, Giacomo Carelli - CEO van FCA Bank - om het nieuwe concept "My Dream Garage" te onthullen.
  • "My Dream Garage" is de virtuele garage die door Fiat en Leasys (FCA Bank Groep) is ontwikkeld "met de New 500 in de hoofdrol", met 13 FCA-modellen om uit te kiezen om te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van vandaag.
  • De volledig digitale dienst, die met een app wordt beheerd, zal beschikbaar zijn in Italië, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Nederland, Oostenrijk en Polen, voor een vast maandelijks bedrag vanaf 99 euro in Italië en tot een maximum van 299 euro.
  • De demoversie van de My Dream Garage-app is al beschikbaar op my-dreamgarage.com, in de Google Play Store en binnenkort in de Apple App Store, zodat gebruikers de diensten kunnen leren kennen. Er zal contact met hen worden opgenomen door Leasys/FCA Bank wanneer de service in gebruik is.
  • De video is beschikbaar via de sociale mediakanalen van Fiat, via deze link : https://www.youtube.com/watch?v=OU5eOuoeybk&feature=youtu.be

 

In de vierde  aflevering van de serie "Chatting with Fiat" presenteert Luca Napolitano – samen met Giacomo Carelli - "My Dream Garage", de innovatieve 360°-mobiliteitsservice die Fiat samen met Leasys (FCA Bank Groep) heeft ontwikkeld, speciaal voor de klanten van de New 500.

Wanneer men een New Fiat 500 koopt, krijgt men toegang tot de "Dream Garage", met 13 FCA Group-modellen, verschillend naargelang de ruimte, het type en het beoogd gebruik. Al deze voertuigen kunnen via de app op elk moment worden geboekt en kunnen in totaal 60 dagen per jaar worden gebruikt.

Leasys heeft samen met Fiat "My Dream Garage" ontwikkeld, een virtuele, 100% digitale garage, eenvoudig te beheren via een app op uw smartphone, te configureren op basis van uw levensstijl en te gebruiken volgens uw wensen op dat moment.

"Met deze service," merkte Luca Napolitano, Hoofd van Fiat, Lancia & Abarth Brands voor de regio EMEA, "krijgen alle New 500 klanten toegang tot een exclusieve service. Via de app en met slechts twee clicks kunnen onze klanten één van de auto's in "My Dream Garage" boeken, op elk moment en voor zolang als ze nodig hebben. Geselecteerd uit de modellen van de FCA Group, beantwoorden deze voertuigen aan tijdelijke mobiliteitsbehoeften of vervullen ze een specifiek doel: van een spider voor een weekendje aan zee of een Jeep voor een uitstapje in de bergen tot een SUV voor de stad of een reisberline, helemaal naar een praktische Ducato. De New 500 is wederom een revolutie op het gebied van mobiliteit, niet alleen in de stad of in termen van duurzaamheid".

"My Dream Garage" geeft u toegang tot 13 verschillende modellen van de FCA-familie: kies tussen voertuigen uit de 500-familie (500, 500C, 500X en 500L), of tussen Italiaanse volbloeden zoals de Alfa Romeo Giulia of Stelvio, een op adrenaline aangedreven Abarth 595 of een 124, of zelfs een Amerikaanse SUV zoals de onstuitbare Jeep Wrangler, Compass of Renegade, een Fiat Ducato of een Maserati Levante.

Een hele nieuwe manier om met mobiliteit om te gaan, stelt Giacomo Carelli, CEO van FCA Bank : "Deze app is gemaakt voor maximale flexibiliteit in het gebruik. U kunt kiezen uit vier soorten jaarabonnementen, die allemaal beschikbaar zijn voor een maandelijks bedrag, berekend op basis van de modellen die u in uw garage wilt hebben. In Italië bijvoorbeeld, begint het met een maandelijkse betaling van €99 en loopt het op tot een maximum van €299 per maand. Het abonnement garandeert tot 60 dagen mobiliteit, te gebruiken gedurende het hele jaar, zelfs één dag per keer. Bij FCA Bank en Leasys geloven we sterk in de ontwikkeling van baanbrekende mobiliteitsvoorstellen en zijn we van plan om te blijven streven naar de verspreiding en ondersteuning van de cultuur van een alternatieve mobiliteit".

"My Dream Garage" is even innovatief als eenvoudig te gebruiken: als je éénmaal een auto hebt geboekt via je smartphone, hoef je hem alleen maar op te halen bij één van de meer dan 300 Leasys Mobility Stores in de grote steden, op vliegvelden en op stations in heel Italië. De dienst zal actief zijn in Italië en in acht andere Europese landen (Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Nederland, Oostenrijk en Polen) via onze aangesloten dealers.

 

Brussel, 23 juli 2020

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN