Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws.

11 mrt. 2020

De nieuwe Fiat 500X vertolkt een rol in de Belgische film « Losers Revolution »

fiat500xlr1-5e68e6ff7b1e4.png
fiat500xlr2-5e68e7232b0a0.png
fiat500xlr3-5e68e73f6ab73.png
affichelrl-5e68e754410a3.jpeg
lrteaml-5e68e76e5c80c.jpeg
  • De nieuwe Fiat 500X is te zien in de Belgische film « Losers Revolution »
  • De film werd gerealiseerd door Thomas Ancora en Gregory Beghin en is in de bioscoop te zien vanaf 11 maart.
  • De bekende Vlaming Sean Dhondt vertolkt een gastrol in de film.
  • Een film die op een originele manier de wereld van de reality TV en influencers weet te parodiëren.

 

De Belgische film « Losers Revolution », vanaf woensdag 11 maart in de bioscoop te bekijken en gerealiseerd door de Belgen Thomas Ancora en Gregory Beghin, boort op een originele manier de wereld van de reality TV en influencers aan.

Wraak, speelse pesterijen op school, reality TV, tussen komedie en satire :  de film heeft het (jammer genoeg) over heel actuele onderwerpen. Losers Revolution vertelt het verhaal van een groepje vrienden; een echte Belgische « buddy movie » en brengt het publiek naar de sombere coulissen van de televisie- en sociale media wereld… dit alles natuurlijk met een korreltje zout te nemen.

Het gaat om een project dat meer dan vijf jaar geleden werd gestart door de Belgische acteur Thomas Ancora, en die dus het levenslicht ziet begin 2020. « Met deze film wilde ik een soort Very Bad Trip maken met een Belgisch sausje erover », verklaart hij, een komedie bedoelt voor jonge volwassenen tussen 25 en 40 jaar. Honderd procent Belgische humor staat op het programma, voor deze film die over een groepje vrienden gaat die een ganse reeks ongelofelijke zelfs surreële avonturen meemaken….

Fiat Chrysler Automobiles is vanaf het begin partner van dit project, met onder meer het ter beschikking stellen van enkele wagens (onder meer een Fiat Talento Shuttle, die diende voor het transport van de acteurs naar de opnamelocaties), en een Fiat 500X die een belangrijke rol speelt op een heel bepalend moment van de film in de context van de uitzending « The Real Alpha Belga Boys Of Brussels », een parodie op een reality TV uitzending die staat voor één van de belangrijkste ingrediënten uit het scenario van Losers Revolution.

De carrière van deze film startte op maandag 9 maart met een avant-première in het bioscoopcomplex UGC De Brouckère in Brussel, met daaropvolgend een promotietoer in België. Aan boord van een Fiat Talento Shuttle…uiteraard.

Brussel, 11 maart 2020

Other content

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN