Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

20 jul. 2020

FIAT GOe LIVE, de app om alle voordelen van het rijden met de New Fiat 500 te ontdekken

FIAT GOe LIVE, de app om alle voordelen van het rijden met de New Fiat 500 te ontdekken

 

  • Vergelijk met GOe LIVE de New Fiat 500 met uw auto met klassieke verbrandingsmotor en ontdek de besparingen op kosten en CO2-uitstoot op basis van uw verplaatsingen.
  • Ontdek hoe de New 500 wordt gemaakt en boek een proefrit:
    • ontdek alles wat u moet weten over de New 500 "la Prima"
    • controleer de laadstatus van de batterij en het resterend bereik
  • Download de video met alles wat u moet weten over de potentiële besparingen van elektrisch rijden via deze link

 

Bereik, kosten en oplaadtijd: de meest in het oog springende onderwerpen voor mensen die zich in de toekomst in de wereld van de elektrificatie begeven. Om nu te weten te komen hoeveel u kunt besparen door met de New 500 te rijden, kunt u FIAT GOe LIVE downloaden, de innovatieve, exclusieve app die door het e-Mobility team van FCA is gemaakt, om elke reis virtueel te simuleren.

 

FIAT GOe LIVE laat gebruikers in de wereld van de elektrische mobiliteit, eenvoudig en onmiddellijk, de mogelijke voordelen van deze nieuwe manier van mobiliteit zien en de betrouwbaarheid en innovaties van elektrische mobiliteit ontdekken.

 

De FIAT GOe LIVE app berekent het potentiële stroomverbruik (dat kan variëren afhankelijk van externe factoren, bijvoorbeeld rijstijl, weer, weg- en omgevingsomstandigheden, de status en het gebruik van de auto) en de mogelijke CO2-besparing op basis van de afgelegde afstand, dit alles in real time.  Via een test kent de app een score toe en kent virtuele 'medailles' toe (brons, zilver en goud), om de gebruiker een stimulans te geven om zijn rijstijl te verbeteren. De app biedt ook advies en tips voor zorgvuldiger rijden en richt zich op mogelijke brandstof- en CO2-besparing.

 

De FIAT GOe LIVE-app kan binnenkort gratis worden gedownload op Android- en iOS-besturingssystemen. Zodra u zich heeft aangemeld, heeft u toegang tot de wereld van de elektrische mobiliteit. Naast rijsimulatie en tips om uw rijstijl te verbeteren, kunt u met de app ook meer te weten komen over de New 500. Het biedt een 3D-configuratie van het model in de exclusieve "Virtual Casa 500" ruimte - het virtuele museum van de Pinacoteca Agnelli kunstgalerie, dat het verleden, het heden en de toekomst van de 500 vertelt - en brengt u in contact met de dichtstbijzijnde dealer om een proefrit te boeken wanneer dat mogelijk is. Gebruikers kunnen ook een online reservering maken voor de lancering van de nieuwe 500 "la Prima", die zowel in een cabriolet- als in een berlineversie beschikbaar is. In de rubriek "Eco-Advisor" kan de gebruiker zelfs de innovatieve service uitvoeren die Fiat heeft ontwikkeld voor alle potentiële kopers van de New 500: voer gewoon uw postcode in voor informatie over de ecobonussen en overheidsprikkels voor kopers van een elektrische auto in die geografische regio. U kunt ook de mogelijkheden ontdekken van gratis en open toegang tot verkeerszones met beperkte toegankelijkheid alsook parkeerplaatsen.

 

Met FIAT GOe LIVE wordt het instappen in de New 500 en de wereld van elektrische mobiliteit nog gemakkelijker en leuker!

 

Brussel, 20 juli 2020

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN