Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

14 mei 2020

Het leven herstart na de lockdown : Fiat lanceert het D-FENCE pack voor een nog aangenamere rijomgeving

Het leven herstart na de lockdown : Fiat lanceert het D-FENCE pack voor een nog aangenamere rijomgeving

 

  • Na twee maanden lockdown herstart het normale leven stapsgewijs, met de opening van de Fiat-dealers vanaf 11 mei.
  • De lockdown heeft de ontwikkeling van nieuwe consumententrends tot gevolg, zowel voor thuis als in de auto.
  • Een gezondere, aangenamere leefomgeving: Fiat presenteert het pack D-FENCE by Mopar, aan boord van alle Fiat modellen.
  • Het pack D-FENCE by Mopar wordt aangeboden aan €299 incl. BTW (€289 BTWI in Luxemburg).

 

11 mei was een belangrijke datum voor de hele Belgische bevolking, met de heropening van vele winkels en bedrijven die tot dan toe gedwongen waren gesloten te blijven door de gezondheidscrisis.

Deze lockdown heeft mensen over de hele wereld ertoe gebracht om hun gewoontes aan te passen en hun huis of appartement opnieuw te beleven, dat tegelijkertijd hun quasi permanente leefomgeving werd.

Deze plotse verandering in het dagelijkse leven heeft het sociale gedrag van velen veranderd, wat voor de meesten van ons ook een nieuwe manier van leven betekent. En ook een nog grotere bezinning over de manier waarop we over onze leefomgeving denken en waardoor het een gezondere plek wordt dan voorheen.

 

De Britse website "Design Week", die de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling volgt, heeft dit onlangs erkend en geeft aan dat deze trend van een terugkeer naar de pure en essentiële dingen weerspiegeld wordt in de keuze van de creaties van veel ontwerpers, zelfs voordat de gezondheidscrisis begon. Deze crisis heeft het alleen maar scherper in beeld gebracht. Of het nu gaat om een draagbaar instrument voor het reinigen van kleding of een luchtreiniger voor gebruik in huis, er is geen tekort aan ideeën en deze laatste hebben de burgers geholpen bij hun nieuwe gewoontes.

Fiat, gekenmerkt door een grote creativiteit en een hoge reactiesnelheid, speelt op deze trend in en presenteert het D-FENCE-pack, beschikbaar op het volledig gamma.

 

Pack D-FENCE by Mopar

Het pack D-Fence by Mopar bestaat uit drie uitrustingen die de sfeer aan boord van deze twee modellen nog puurder maken. Het gaat enerzijds om een krachtige luchtfilter voor de binnenruimte en een luchtreiniger en anderzijds een UV-lamp die het interieur van de auto in drie stappen gezonder maken: door de kwaliteit van de omgevingslucht te verbeteren en de binnenlucht die zich al in het passagierscompartiment bevindt te zuiveren en tot 99% van de bacteriën te elimineren.

  • De hoogwaardige roetfilter verwijdert onzuiverheden uit de omgevingslucht, blokkeert fijne deeltjes en 100% van de allergenen, en vermindert de vorming van schimmels en bacteriën met 98%. Dit accessoire bevindt zich tussen de luchtinlaat en het passagierscompartiment en filtert de omgevingslucht die door het ventilatie- en airconditioningsysteem wordt gebruikt voordat deze het passagierscompartiment binnenkomt.
  • Het tweede accessoire is een luchtreiniger, die in het passagierscompartiment is geïnstalleerd, maar die mobiel is en dus voor thuisgebruik kan worden verwijderd. Het is voorzien van een "HEPA" filter om de lucht in de cabine te zuiveren, waardoor microdeeltjes zoals pollen en bacteriën worden gefilterd en verwijderd.
  • Het derde onderdeel van het D-FENCE pack is een kleine en effectieve UV-lamp, die 99% van de bacteriën verwijdert van de oppervlakken van het passagierscompartiment en de oppervlakken reinigt waarmee we in een auto in aanraking komen: het stuurwiel, de versnellingspook en de zetels.

 

Het pack D-FENCE by Mopar wordt aangeboden aan de klanten van de nieuwe Fiat 500 en Panda Hybrid tegen een prijs van €299 incl. BTW (€289 BTWI in Luxemburg).

 

Brussel, 14 mei 2020

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN