Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

20 jul. 2020

GO 4xe LIVE: de app die klanten meeneemt naar de wereld van de elektrificatie volgens Jeep®.

GO 4xe LIVE: de app die klanten meeneemt naar de wereld van de elektrificatie volgens Jeep®.

 

  • De nieuwe GO 4xe LIVE app is ontworpen om het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en het gemak van de Jeep® 4xe plug-in hybride modellen te ervaren.
  • De nieuwe app simuleert het gebruik van de nieuwe Jeep Renegade en Compass 4xe, waarbij de batterijstatus en de resterende actieradius van de auto worden weergegeven. Aan het einde van de rit berekent hij indicatief de potentiële kosten van de gebruikte elektrische energie en de CO2-emissiecompensatie in vergelijking met een auto met een klassieke verbrandingsmotor.
  • De app, gemaakt door FCA's e-Mobility team, helpt klanten om de mogelijke besparingen van het rijden met de nieuwe Jeep Renegade en Compass 4xe te ontdekken.

 

Het is nu nog gemakkelijker om meer te weten te komen over de voordelen van reizen in een hybride auto, met GO 4xe LIVE, de app die door het e-Mobility team van de FCA is gemaakt en nu klaar is voor lancering.

 

De GO 4xe LIVE-app kan binnenkort gratis worden gedownload op Android- en iOS-besturingssystemen. Zodra gebruikers zich hebben aangemeld, hebben ze toegang tot de wereld van de elektrische mobiliteit. De app beschikt over een virtuele simulator om meer te weten te komen over de twee nieuwe Jeep® plug-in hybride modellen en een test om de rijstijl van de klant te identificeren. Bovendien helpt de app klanten hun weg te vinden in de twee cruciale aspecten van elektrische mobiliteit: bereik en oplaadtijd.

 

GO 4xe LIVE simuleert een verplaatsing achter het stuur van een Jeep Renegade of een Compass 4xe, langs elke route. De app berekent de afgelegde kilometers en geeft een indicatie van de verbruikte elektrische energie, terwijl hij ook de batterijstatus en het resterende bereik van de auto voor de reis bewaakt. De app geeft ook meldingen van oplaadpunten die langs de route beschikbaar zijn en geeft aan of het nodig is om op een van deze punten op te laden. Aan het einde van de reis toont het de potentiële financiële besparingen en de CO2-uitstootcompensatie ten opzichte van het gebruik van een auto met verbrandingsmotor. 

 

De rit kan ook in "live" modus worden gesimuleerd terwijl de bestuurder achter het stuur van zijn eigen voertuig zit, of op afstand, door de adressen in te stellen waar hij wil beginnen en eindigen. Binnen enkele seconden ontdekt hij de prestaties en mogelijke besparingen die de Jeep Renegade en Compass 4xe bieden.

 

GO 4xe LIVE is ontworpen om een volledig overzicht te geven van de wereld van de elektrificatie: in de rubriek "Did you know?" kunnen gebruikers antwoorden vinden op de meest gestelde vragen over de wereld van e-Mobility en zelfs meer te weten komen over de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Jeep Renegade en Compass 4xe, met de mogelijkheid om een proefrit te boeken en een offerte aan te vragen bij de dealer van hun voorkeur. Nog beter: in de rubriek "Eco-Advisor" kunnen gebruikers, door simpelweg hun postcode in te voeren, de ecobonussen en overheidsstimulansen voor kopers van een elektrische auto in hun geografische regio zien.

 

Elektrificatie is een fundamenteel aspect van de ontwikkelingsproces van het merk Jeep en staat voor een engagement om klanten nieuwe mobiliteitsoplossingen aan te bieden, met behoud van de kernwaarden avontuur, authenticiteit, vrijheid en passie. Geïnspireerd door de claim "Go Anywhere, Do Anything" van het merk Jeep, kunnen Renegade en Compass 4xe worden gebruikt voor het dagelijks rijden in de stad, met dank aan de plug-in hybride technologie die - in volledig elektrische modus - klanten in staat stelt te reizen zonder uitstoot en met een gemiddeld bereik van 50 km. 

 

Brussel, 20 juli 2020

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN