Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

15 mei 2020

Leasys lanceert « Jeep Miles by Leasys », de “pay per use” lange termijn verhuur oplossing

Leasys lanceert « Jeep Miles by Leasys », de “pay per use” lange termijn verhuur oplossing

Leasys, de leverancier van mobiliteitsdiensten die deel uitmaakt van FCA Bank, heeft na het succes in Italië besloten om nu zijn lange termijn huurformule "pay per use" aan te bieden op de Belgische markt.

"Jeep Miles by Leasys" is dus een leaseovereenkomst voor 48 maanden zonder voorschot, op basis van een zeer competitieve vaste maandelijkse prijs + een variabel bedrag dat wordt berekend op basis van de werkelijk door de bestuurder gereden kilometers. Een Mopar Connect T-Box die aan boord van het voertuig is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om het werkelijke aantal kilometers van de klant te volgen. Er is geen kilometergrens, waardoor een echte "pay per use" ervaring wordt gegarandeerd. 

Met "Jeep Miles by Leasys" komt Leasys tegemoet aan de wensen van klanten die hun auto voornamelijk in stedelijke gebieden gebruiken, met minder kilometers of meer specifiek op bepaalde momenten van het jaar, en die willen profiteren van een complete rijervaring, zonder de last van het eigendomsbeheer van de wagen.

"Jeep Miles by Leasys" zal beschikbaar zijn in twee formules: "light", met inbegrip van BIV en wegenbelastingen, BA verzekering en pechverhelping, en "plus", met inbegrip van de BIV en wegenbelastingen, omniumverzekering, pechverhelping en het gewone en buitengewone onderhoud van het voertuig. De maandelijkse betalingen voor elk pakket zullen een variabel deel omvatten, gebaseerd op een kostprijs per kilometer. De eerste 1.000 km zijn gratis en inbegrepen in de huurprijs.

Beide oplossingen zijn beschikbaar op de nieuwe Jeep Compass Sport met manuele versnellingsbak voor €259/maand (vaste maandelijkse huur) + een variabel bedrag van €0,15/km (light pakket) of €0,25/maand (plus pakket).

Voor meer informatie : www.leasys.be

 

Brussel, 15 mei 2020

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN