Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

05 jun. 2020

  • Vandaag is het "World Environment Day", de ideale gelegenheid om de aandacht te vestigen op het milieuvriendelijke aanbod van Fiat Professional, nu uitgebreid met de E-Ducato, de elektrische versie van deze bestseller.
  • Na de presentatie als prototype werden de tests van de nieuwe E-Ducato voortgezet. De E-Ducato gaat nieuwe marktuitdagingen aan en is vastberaden de nieuwe maatstaf te worden.

04 jun. 2020

De nieuwe Jeep Compass wordt nu in Italië gebouwd voor de Europese markt en biedt meer technologie, connectiviteit en efficiëntie.

03 jun. 2020

 Vindingrijkheid en precisie, deskundigheid en moed bij de keuze van de materialen, een stijl die technologische vernieuwing en creativiteit combineert: dat zijn de ingrediënten van het ontwerp van de Tipo 33.

27 mei 2020

 

"One-Shot": Fiat's eerste docufilm is 'on air' en geeft een kijk achter de schermen van de creatie en voorstelling van de One-Offs, de drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, door Armani, Bvlgari en Kartell. 

 

27 mei 2020

Fiat lanceert in België en Luxemburg, na het succes van de 500X Sport, een beperkte serie van 100 exemplaren van de 500X SuperSport

27 mei 2020

De Giulietta Spider pronkt in Italiaanse films van Fellini en Antonioni in het begin van de jaren zestig: dit zijn de generale repetities voordat het 'Made in Italy' charisma Hollywood en de VS verovert.

26 mei 2020

Luca Napolitano, verantwoordelijk voor de merken Fiat & Abarth voor de regio EMEA, en Jean-Baptiste Ley, ERC-coördinator, maken de balans op van de Abarth Rally Cup, onderdeel van het ERC - het Europees Rallykampioenschap - terwijl we wachten op het nieuwe startschot van het kampioenschap.

25 mei 2020

De trailer van “One-Shot”, de eerste docufilm van Fiat, is nu 'on air' en brengt een kijk 'achter de schermen' van de realisatie van de One-Offs, drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, van Armani, Bvlgari en Kartell.

20 mei 2020

De vijfde aflevering van de "Storie Alfa Romeo" speelt zich af in het naoorlogse Italië, van de wederopbouw tot de economische bloei.

20 mei 2020

De COVID-19 epidemie heeft geen einde gemaakt aan de samenwerking tussen Fiat Chrysler Automobiles en ENGIE Eps, noch aan hun engagement om de inzet van elektrische mobiliteit te ondersteunen.

18 mei 2020

  • Alle geheimen van de nieuwe “Spoiler ad Assetto Variabile” die gemonteerd wordt op de iconische Abarth 695 70° Anniversario.
  • De Spoiler ad Assetto Variabile, die getest werd in de FCA-windtunnel in Orbassano (Turijn) en op het Vallelunga-circuit bij Rome, verbetert de grip op snelle ‘mixed tracks’ en de stabiliteit bij hoge snelheden.

15 mei 2020

Leasys, de leverancier van mobiliteitsdiensten die deel uitmaakt van FCA Bank, heeft na het succes in Italië besloten om nu zijn lange termijn huurformule "pay per use" aan te bieden op de Belgische markt.

14 mei 2020

Na twee maanden lockdown herstart het normale leven stapsgewijs, met de opening van de Fiat-dealers vanaf 11 mei.

14 mei 2020

Een nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotor maakt zijn debuut op de Jeep Compass die in Melfi (Italië) wordt geproduceerd voor de Europese markt.

14 mei 2020

In alle veiligheid worden de activiteiten van FCA Heritage in de Mirafiori-fabriek in Turijn hervat: van de certificering van historische oldtimers, de diensten van technische bijstand en onderhoud tot de totale restauratie.

12 mei 2020

De band tussen Alfa Romeo en de Formule 1 staat geschreven in de geschiedenis van de GP-racerij: Alfa Romeo won het eerste Grand Prix kampioenschap in de eerste editie van de ultieme categorie van de autosport in 1950, met Nino Farina aan boord van een Alfa Romeo Grand Prix Tipo 158 "Alfetta", een succes dat in 1951 werd herhaald door Juan Manuel Fangio in de Alfetta 159.

08 mei 2020

Vandaag en de komende 8 weken vertelt Fiat u alles wat er te weten valt over geëlektrificeerde mobiliteit, op een eenvoudige en aangename manier.
Het eerste deel, "City Regulations", gaat over het zich verplaatsen in de stad aan boord van de nieuwe Fiat 500 BEV.
De video-tutorials zijn te zien op de officiële sociale media kanalen van Fiat : op YouTube, Facebook en Instagram.

07 mei 2020

De nieuwe modellen Giulia en Stelvio Quadrifoglio tonen de dynamiek van Alfa Romeo om steeds, zoals dat al 110 jaar het geval is, verder te gaan.

06 mei 2020

Alfa Romeo bleef een referentiepunt in de voor- en naoorlogse jaren van de Tweede Wereldoorlog. Deze oorlog markeerde eveneens de overgang van de hoogtijdagen van het artisanale ambacht naar een meer moderne industriële organisatie.