Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws.

25 feb. 2020

 • Van Nederland naar Portugal: 1.949 uur, 8 landen en zo'n 3.700 km.
  We maken een reis door Europa in een Limited Edition-model dat ontwikkeld werd met het oog op de 70ste verjaardag van het merk met de Schorpioen.
 • Fans, clubleden en journalisten uit alle landen op de route doen mee. Iedereen wordt uitgenodigd zijn of haar ervaringen tijdens de tocht te delen en de community nog groter te maken.
 • Het project brengt hulde aan het verhaal van de Schorpioen, met in de hoofdrol de nieuwe 695 70° Anniversario, als expressie van een liefde voor uitdagingen en een continu streven naar sterke prestaties.
 

19 feb. 2020

Het F1-wereldkampioenschapteam Alfa Romeo Racing ORLEN onthulde net voor de wintertests in Barcelona de C39, zijn uitdager voor 2020. Met de onthulling van de wagen is de grid compleet. Alfa Romeo Racing ORLEN was het laatste team dat zijn racekleuren voor het nieuwe seizoen toonde.

18 feb. 2020

 • Andrea Nucita, winnaar van de Abarth Rally Cup 2019, en Dennis Hauger, kampioen van het Italian F4 Championship Powered by Abarth 2019, streden om de titel van “Champion of Champions Abarth 2019”.
 • Abarth Rally Cup 2020: er kan nu worden ingeschreven. Het nieuwe reglement voor 2020 is vrijgegeven. De prijzenpot voor het jaar bedraagt € 210.000.
 • In 2020 is Abarth ook de exclusieve leverancier van Formule 4-motoren voor de 7de editie van het Italian F4 Championship Powered by Abarth en de 6de editie van het ADAC F4 Championship Powered by Abarth.

12 feb. 2020

 • De 110e verjaardag van het merk Alfa Romeo wordt gevierd op de Flanders Collection Cars en Belgique.
 • De 31ste editie van de Flanders Collection Cars gaat door in Gent in het weekend van 15 en 16 februari.
 

10 feb. 2020

 • Lezers van het prestigieuze Duitse tijdschrift ‘Auto, Motor und Sport’ hebben de Abarth 595 opnieuw verkozen tot winnaar in de klasse van de ‘Geïmporteerde kleine auto’s’. 
 • De compacte sportwagen met een motorvermogen tot 180 pk eindigde bovendien tweede in de gehele klasse van de ‘Kleine auto’s’ en liet zo tal van sterke Duitse concurrenten achter zich.

07 feb. 2020

 • Op 24 juni viert Alfa Romeo zijn 110-jarige geschiedenis, waarin het merk alle behoeften van automobilisten vervulde en hun emoties inspireerde.
 • Ter gelegenheid van die verjaardag heeft het Centro Stile van Alfa Romeo een nieuw logo ontworpen. De ‘110’, die trouw blijft aan de meest iconische elementen van het merk, vertaalt de overgang tussen verleden en toekomst op dynamische wijze in een grafische weergave.
 • De feestelijkheden in het Museo Storico zullen diverse evenementen in de kijker zetten, zoals de Mille Miglia en het Goodwood Festival of Speed. De verjaardag van Alfa Romeo is ook een grote dag voor de talloze fans van het merk, of ze nu diehard Alfisten zijn of niet.
 • Er zullen eveneens diverse publicaties worden uitgegeven om de voornaamste momenten uit de 20e-eeuwse en 21e-eeuwse geschiedenis van Alfa Romeo te illustreren.
 • Alfa Romeo is een vaste waarde in de wereldwijde autogeschiedenis. De constructeur veroverde niet alleen de harten van zijn fans, maar ook die van alle andere autoliefhebbers.

04 feb. 2020

 • Een originele manier om te communiceren over het merk Abarth op de Belux-markt.
 • Abarth Stories : mini-video stories die getuigen dat de Abarth passie leeft.
 • Eerste aflevering : de Belgische piloot Thierry Boutsen aan het stuur van de  Abarth 695 70° Anniversario.
 

03 feb. 2020

FCA Heritage is the star of the French motor show expected to welcome over 1,000 vintage cars and 620 international exhibitors.

29 jan. 2020

 • Het nieuwe Tipo ‘More’-gamma biedt specifieke packs voor alle uitrustingsniveaus tegen een prijs die klanten een financieel voordeel tot
  50 procent oplevert.
 • Deze packs zijn verkrijgbaar voor de uitrustingsniveaus Street, Mirror, Lounge, S-Design en Sport om tegemoet te komen aan de wensen van een breed publiek in termen van leeftijd, esthetische voorkeuren en mobiliteitsbehoeften.
 • In 2019 liet de Fiat Tipo buiten Italië een recordverkoop optekenen en behaalde hij zijn grootste marktaandeel sinds zijn lancering: 2,5 procent.
 

28 jan. 2020

 • Van vandaag tot 9 maart kunt u op bethefirst-nl.jeep.be terecht voor alle informatie over de exclusieve Jeep Compass en Renegade 4xe ‘First Edition’-modellen, die op onze Belgische markt worden gelanceerd.
 • De ‘First Edition’-modellen worden aangeboden in één configuratie, afgeleid van het topmodel met 240 pk: Urban, gebaseerd op de S-uitvoering. Deze wordt opgewaardeerd met de toevoeging van een complete technologische uitrusting, nieuwe functies voor elektrisch rijden en innovatieve laadoplossingen, waaronder de Wallbox om thuis te laden en de specifieke laadkabel voor openbare laadstations. De garantie werd uitgebreid tot vijf jaar in totaal voor de hele auto en acht jaar in totaal voor de batterij.
 • De Jeep Renegade 4xe First Edition is verkrijgbaar vanaf €39.500 BTWI, de Jeep Compass 4xe First Edition vanaf €42.800 BTWI.
 • De nieuwe 4xe-modellen worden in de zomer bij de concessiehouders verwacht.
 • Volledig nieuw ‘Jeep 4xe’-logo en nieuwe stijldetails onderscheiden de nieuwe plug-inhybride 4x4-modellen en alle toekomstige Jeep-modellen, voor een duurzame mobiliteit.
 

23 jan. 2020

The international classic car show will be held at Turin’s Lingotto Fiere exhibition halls from January 30 to February 2. FCA Heritage will take center stage at the show, with an evocative exhibition area boasting a renewed design.

21 jan. 2020

De voorstelling van de nieuwe herfst- en wintercollectie 2020 van JUNYA WATANABE COMME des GARÇONS MAN verraste het Parijse publiek met een interpretatie van de concepten ‘upgrade’, ‘prestaties’ en ‘personalisering’ die typisch zijn voor het merk Abarth, maar nu ook werden toegepast op de modewereld.   

 

16 jan. 2020

Olivier François, President van Fiat Brand Global, mocht dinsdagavond de Speciale Juryprijs van het prestigieuze Franse magazine 'L'Argus' in ontvangst nemen voor de Fiat Concept Centoventi, Fiats visie op een betaalbare elektrische wagen voor de toekomst

15 jan. 2020

De lezers van Promobil, een Duits kampeerwagenmagazine, hebben de Fiat Professional Ducato voor het dertiende jaar op rij uitgeroepen tot

08 jan. 2020

De Fiat 500 en Fiat Panda, twee Europese marktleiders in hun segment, worden als eerste stadswagens van FCA uitgerust met de nieuwe benzinemotor met mild-hybrid technologie.
De nieuwe Fiat 500 en Fiat Panda Hybrid zetten de eerste stappen in de elektrificering van het merk Fiat.
Beide hybridemodellen worden aangedreven door de nieuwe driecilindermotoren van de FireFly-familie, die wordt gekoppeld aan een in de aandrijfriem geïntegreerde startmotor/generator (Belt-integrated Starter Generator, BSG) van 12 volt, en 70 pk levert.
Klanten genieten een CO2- en verbruikswinst die naargelang het model kan oplopen tot 30 procent, en dat bovenop de belastingvoordelen en de verkeersvoordelen die hybridewagens in dicht bevolkte gebieden met zich meebrengen (afhankelijk van de lokale wetgeving).

08 jan. 2020

Première van de nieuwe Jeep® 4xe, het modelPlug-in Hybrid (PHEV) op het Salon van Brussel 2020.

07 jan. 2020

De eerste SUV plug-in hybride van Alfa Romeo zal te zien zijn op het Salon van Brussel, voor de eerste keer in België.
Het model, geïnspireerd door de schoonheid en in overeenstemming met het designmanifest van het Italiaanse merk, zal te zien zijn tijdens de Persdag in Paleis 7 op de Alfa Romeo-stand.
De Alfa Romeo Tonale toont de design-oriëntatie aan van het merk, in het licht van de productie van een tweede SUV.

07 jan. 2020

Giovanni Bruno, eigenaar van het Brusselse sterrenrestaurant Senzanome, en autoliefhebber in hart en nieren, betuigt eer aan het merk Alfa Romeo.

20 dec. 2019

Het uiterst succesvolle raceseizoen 2019 van Abarth resulteerde in de tweede zege op rij in de FIA R-GT Cup en de zege in de klasse van de tweewielaandrijvers en de GT Trophy in het Spaanse Rallykampioenschap op asfalt. Nu blikt Abarth vooruit op seizoen 2020.

18 dec. 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility