Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten FCA Press i budi u toku na svim vestima.

27 Jan 2020

„Het trik“ modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - nagrada za automobil godine 2020. magazina „What Car?“

„Het trik“ modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - nagrada za automobil godine 2020. magazina „What Car?“
  • Već treću godinu zaredom model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je nagradu magazina „What Car?“ u kategoriji automobila s najboljim performansama u okviru  nagrade „Automobil godine 2020.“
  • Model Giulia Quadrifoglio pokreće jedinstveni 2,9-litarski Alfa Romeo V6 Bi-Turbo motor.
  • Za više informacija o nagrađivanom modelu Alfa Romeo Giulia, posetite http://www.media.fcaemea.com/rs-rs/alfa-romeo.

 

Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je nagradu magazina „What Car?“ u kategoriji automobila s najboljim performansama ("Performance Car of the Year") u okviru nagrade „Automobil godine 2020.“ Legendarni Quadrifoglio dokazao je svoj prestiž još jednom, a Giulia je uspela da se izbori s ozbiljnom konkurencijom u svim cenovnim kategorijama, i izašla kao pobednik u svojoj kategoriji.

Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je tim stručnog žirija magazina „What Car?“ svojom kombinacijom dinamike vožnje koja je najbolja u klasi i izvanrednog, moćnog i prilagodljivog aluminijumskog motora, koji ga čini savršenim za svakodnevnu vožnju.

Stiv Hantingford, urednik magazina „What Car?“, je model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio:  „Treću godinu zaredom, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio odabran je za automobil godine magazina What Car?, za “Performance Car of the Year”, s vrlo dobrim razlogom. Veliki deo njegove privlačnosti potiče od 2,9-litarskog V6 Bi-Turbo motora, koji su razvili stručnjaci brenda Ferrari. Međutim, uprkos stvarnoj snazi od 510 KS i pogonu na zadnjim točkovima, nije u pitanju čudovište od automobila. Trakcija je odlična, u svim klimatskim uslovima. Menjanje brzina je uvek glatko, pa duga putovanja protiču komforno, što čini model Giulia automobilom koji možete da koristite svaki dan.“ Motor s 510 KS i 600 Nm omogućava automobilu maksimalnu brzinu od 307 km/h, s ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 3,9 sekundi.

Arno Lekler, izvršni direktor FCA UK, izjavio je: „Osvajanje ove nagrade treću godinu zaredom potvrđuje kvalitet truda koji je uložen u stvaranje modela Giulia Quadrifoglio, koji iz godine u godinu dobija potvrdu da je istinski super-automobil.“

Za više informacija o nagrađivanoj gami Alfa Romeo Giulia, posetite http://www.media.fcaemea.com/em-en/alfa-romeo

Torino januar 2020. godine

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA