Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

20 okt. 2020

Om zijn eerste 40 jaar te vieren, presenteert Fiat de Nieuwe Panda : meer ecologisch (Eco), meer high-tech en nog meer fun.

12 okt. 2020

De Nieuwe Fiat 500, de eerste volledig elektrische auto van FCA, heeft de ‘Red Dot Award 2020’ gewonnen, een van de meest begeerde prijzen in de wereld van industrieel design, in de categorie ‘Designconcept’.

24 sep. 2020

 

Al die 40 jaar is de Panda de koningin van ‘slimme’ oplossingen geweest, en dat blijft zo. De nieuwe video ter ere van de verjaardag van de auto vertelt het verhaal van al deze oplossingen.

 

25 aug. 2020

Op de dag dat de bestellingen voor de New 500 "la Prima" berline werden geopend, vertelt Olivier François - President Fiat Brand Global - het verhaal van de New 500 en zijn eerste testrit. De video is beschikbaar op deze link : https://www.youtube.com/watch?v=EBl7oWnw_ZU&feature=youtu.be

29 jul. 2020

 • Na de City Cross-versies is de Panda - met zijn Urban-look - verkrijgbaar in de "Easy"-variant met Mild Hybrid-technologie.
 • Het brandstofverbruik en de CO²-uitstoot worden met 20% verminderd en, afhankelijk van de lokale wetgeving, eveneens de verkeersbelastingen.
 • De 70 pk sterke 3-cilinder FireFly motor met Mild Hybrid technologie wordt gecombineerd met een 3,6 kW elektrisch BSG systeem en een 11 Ah lithium batterij.
 • Ingenieus, origineel, verrassend: in zijn 40-jarige geschiedenis heeft de Fiat Panda zich altijd weten aan te passen en dit met behoud van zijn persoonlijkheid.

20 jul. 2020

Vergelijk met GOe LIVE de New Fiat 500 met uw auto met klassieke verbrandingsmotor en ontdek de besparingen op kosten en CO2-uitstoot op basis van uw verplaatsingen.

16 jul. 2020

 • De viering van de verjaardag van de Fiat Panda gaat verder met een tweede video-interview, gericht op de 40-jarige geschiedenis van het Panda-ontwerp.
 • Luca Napolitano, Hoofd van EMEA Fiat & Abarth Brands, bespreekt dit topic samen met Klaus Busse, Hoofd van FCA EMEA Design.
 • De video is beschikbaar via de sociale mediakanalen van Fiat, op deze link : https://www.youtube.com/watch?v=sxYVg0ULN_I&feature=youtu.be

06 jul. 2020

 • John Elkann, Pietro Gorlier en Olivier François stellen de Fiat New 500, de emissievrije auto van FCA, voor aan de hoogste autoriteiten van de Italiaanse Republiek.

06 jul. 2020

 • Fiat stelt de Virtual Casa 500 voor, ter gelegenheid van de 63e verjaardag van de 500.
 • De Virtual Casa 500 is een virtueel museum, om het verleden, het heden en de toekomst van het Italiaanse icoon te ontdekken : https://www.fiat.com/casa-500-virtual-museum.
 • De bestellingen zijn ook open voor de New 500 "La Prima" cabrio.

18 jun. 2020

De Fiat Centoventi conceptcar wint de Car Design Award in de categorie Concept Car.

17 jun. 2020

 

FCA denkt aan de kinderen en hun toekomst, door het werk van Save the Children te ondersteunen.

 

08 jun. 2020

 • Na het succes van de New 500 "la Prima" cabrio, waarvan de beperkte en genummerde editie uitverkoct is, start nu vandaag de pre-booking voor de New 500 "La Prima" berline.
 • Pre-reservering fase 2: geen stortings- of aankoopverplichting om als één van de eersten de New 500 te ontdekken.

27 mei 2020

 

"One-Shot": Fiat's eerste docufilm is 'on air' en geeft een kijk achter de schermen van de creatie en voorstelling van de One-Offs, de drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, door Armani, Bvlgari en Kartell. 

 

27 mei 2020

Fiat lanceert in België en Luxemburg, na het succes van de 500X Sport, een beperkte serie van 100 exemplaren van de 500X SuperSport

25 mei 2020

De trailer van “One-Shot”, de eerste docufilm van Fiat, is nu 'on air' en brengt een kijk 'achter de schermen' van de realisatie van de One-Offs, drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, van Armani, Bvlgari en Kartell.

14 mei 2020

Na twee maanden lockdown herstart het normale leven stapsgewijs, met de opening van de Fiat-dealers vanaf 11 mei.

08 mei 2020

Vandaag en de komende 8 weken vertelt Fiat u alles wat er te weten valt over geëlektrificeerde mobiliteit, op een eenvoudige en aangename manier.
Het eerste deel, "City Regulations", gaat over het zich verplaatsen in de stad aan boord van de nieuwe Fiat 500 BEV.
De video-tutorials zijn te zien op de officiële sociale media kanalen van Fiat : op YouTube, Facebook en Instagram.

23 apr. 2020

 • De contractuele FCA-garanties , de garantieverlengingen van FCA en de geplande onderhoudscontracten die vervallen tijdens de periode van de lockdown of tijdens de maand waarin de lockdown maatregelen worden opgeheven, zullen vrijwillig worden verlengd.

21 apr. 2020

 • Een nieuw videoconcept opgenomen met een smartphone op de thuislocatie. Luca Napolitano (verantwoordelijk voor de merken Fiat & Abarth voor de regio EMEA) beantwoordt vragen van potentiële klanten over de Nieuwe 500.
 • De vragen werden verzameld door middel van een specifiek door Fiat georganiseerde chatsessie - een première in de autosector - om op die manier in contact te blijven met potentiele klanten die geïnteresseerd zijn in de Nieuwe 500.
 • De video zal verspreid worden via de officiële sociale netwerken van Fiat.
 • Deze technologie, die voor de eerste maal in de autosector wordt gebruikt, is eigendom van LivePerson, die de chatsessies organiseert in naam van Fiat
 • De eerste video zal upgeload worden op https://www.youtube.com/watch?v=xTaZfSBv6FM&feature=youtu.be

14 apr. 2020

 • De Fiat Panda, die op het Salon van Genève in 1980 werd voorgesteld, viert zijn 40e verjaardag !
 • Een succesverhaal van meer dan 40 jaar, van de eerste generatie tot het huidig model, zorgde ervoor dat de Panda een icoon werd binnen het Fiat gamma.
 • Binnen het actueel gamma werd zonet een hybride versie gelanceerd.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN