Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

21 nov. 2017

Nieuwe leveringen van de Fiat 500 en 500L aan het bedrijf Manpower in België

Nieuwe leveringen van de Fiat 500 en 500L aan het bedrijf Manpower in België

 • Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium levert nieuwe Fiat 500's en 500L's aan het bedrijf Manpower
 • Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium blijft een van de bevoorrechte mobiliteitspartners van het bedrijf Manpower in België: in december gaat het bijna 50 nieuwe modellen van de Fiat 500 en 500L leveren voor zijn personeel.

  Met deze nieuwe levering versterkt FCA Belgium zijn partnerschap met het rekruteringsbedrijf. Zo is Fiat Chrysler Automobiles, via zijn verschillende merken, vertegenwoordigd in alle klassen van het "car policy" van Manpower.

  De nieuwe levering betreft bijna 50 exemplaren van de mythische Fiat 500 en de gloednieuwe Fiat 500L, een compacte monovolume.

  Deze twee modellen van de "500-familie" delen dezelfde Italiaanse designtaal en beschikken over de nieuwste technologieën op het vlak van veiligheid en infotainment. Bovendien zijn ze uitgerust met milieuvriendelijke motoren.

   

  Brussel, 21 november 2017

   

  Over Manpower: ManpowerGroup® (NYSE: MAN) is een wereldwijde expert in hr-diensten en ontwikkelaar van innoverende oplossingen rond werk. Manpower begeleidt ondernemingen bij hun transformatie in een tewerkstellingswereld die continu in verandering is door talenten te rekruteren, hun competenties verder te ontwikkelen en hen te begeleiden om samen te winnen. We ontwikkelen innoverende oplossingen voor ruim 400.000 klanten en bieden meer dan 3 miljoen personen kwaliteitsvol werk in diverse sectoren en competentiedomeinen. Met zijn verschillende merken (Manpower®, Experis®, ManpowerGroup® Solutions, FuturSkill®, Proservia™ en Right Management®) creëert ManpowerGroup al 70 jaar lang een aanzienlijke waarde voor onze kandidaten en onze klanten in 80 landen en rechtsgebieden. In 2017 mag ManpowerGroup zich voor het zevende opeenvolgende jaar een van de meest ethische ondernemingen ter wereld noemen en staat het ook in het klassement van de "Meest bewonderde bedrijven" van het magazine Fortune, waarmee het zijn ongeëvenaarde reputatie in zijn activiteitendomein bevestigt.

  Meer informatie over hoe ManpowerGroup de toekomst van tewerkstelling energie geeft, vindt u op www.manpowergroup.com.

  Bent u klaar voor de Human Age 2.0, waarin talent de belangrijkste motor is van de economie? Surf naar het ManpowerGroup Knowledge Center op www.manpowergroup.be

  Over FCA Belgium: Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium is de officiële verdeler van de merken van FCA op de Belgische en Luxemburgse markt, nl. Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep. Het staat ook in voor de activiteiten van zijn dochteronderneming voor diensten en Mopar-onderdelen. FCA Belgium, 100% dochteronderneming van Fiat Chrysler Automobiles, is het belangrijkste Italiaanse industriebedrijf in België en Luxemburg en één van de grootste spelers in de internationale autosector. In 2017 waren alle distributie-, verkoop- en productieactiviteiten van de verschillende afdelingen van FCA en CNHi (de industriële divisie die deel uitmaakt van de activiteiten van de holding Exor, eigendom van de familie Agnelli) goed voor meer dan 3 500 rechtstreekse en onrechtstreekse banen op de Belgische en Luxemburgse markt.

   

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN