Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

02 okt. 2019

Vijfde editie van de « Fun Rallye Fiat 500 » georganiseerd ten voordele van Justine For Kids op zondag 6 oktober 2019

Vijfde editie van de « Fun Rallye Fiat 500 » georganiseerd ten voordele van Justine For Kids op zondag 6 oktober 2019

 • Alle liefhebbers en eigenaars van een Fiat 500 (nieuw of oud, Fiat 500L, Fiat 500X en Abarth) worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vijfde « Fun Rallye Fiat 500 », op 6 oktober 2019
 • Een evenement georganiseerd ten voordele van Justine For Kids, de liefdadigheidsorganisatie van Justine Henin
 • Na het succes van de voorgaande edities, nodigt Justine Hénin, één van de meest gelauwerde tennisspeelsters ter wereld en dagelijks bestuurster van een Fiat 500, opnieuw alle eigenaars en liefhebbers van een Fiat 500 uit om deel te nemen aan de, voor de vijfde maal op rij georganiseerde « Fun Rallye Fiat 500 », die dit jaar zal starten aan het Kasteel van Namen (Château de Namur) op 6 oktober vanaf 8u30

  « Wij zijn erin geslaagd een ware gemeenschap te creëren rond dit evenement », verklaart een gedreven Justine Henin, voor wie dit evenement, die zij opstartte in 2015, belangrijk is. « Deze rallye geeft ons de mogelijkheid fondsen te werven ten voordele van de organisatie Justine for Kids; deze dienen om bepaalde belangrijke projecten te steunen ten voordele van zieke kindjes. »

  Afspraak wordt dus gegeven aan alle eigenaars van een Fiat 500 (van alle types, nieuw of oud, berlines, cabriolets, monospaces 500L, crossovers 500X en ook de sportieve Abarth-versies).

  Op zondag 6 oktober zal de rallye van start gaan aan het Kasteel van Namen, waar alle deelnemers verwacht worden voor de start vanaf 8u30. Na een koffie-onthaal en een korte briefing, kan iedereen starten, aan de hand van een road-book, dat een ludieke en smakelijke insteek zal hebben. De aankomst is eveneens voorzien in het Kasteel van Namen, waar de deelnemers zullen onthaald worden door Justine.

  De rallye eindigt dus aan het Kasteel van Namen. De deelnemers worden er door hun favoriete sportvrouw opgewacht, en kunnen ter plaatse nader kennismaken met de activiteiten van de organisatie Justine for Kids. Ter plaatste wordt eveneens hun algemeen klassement meegedeeld, en voor hen die het wensen, is er de gelegenheid in een aangenaam kader te lunchen.

  Praktische informatie :

  Vertrek en aankomst :

  Château de Namur, Avenue de l'Ermitage 1, 5000 Namur.

  Timing :

  • Onthaal vanaf 8u00
  • Briefing om 8u30
  • Eerste vertrek vanaf 8u45
  • Einde van de rallye en aperitief omstreeks 12u00
  • Facultatieve deelname aan de brunch tussen 12u30 en 15u00

  Deelname aan de rallye :

  Deelname aan de rallye kost €50 per wagen en omvat koffie bij het onthaal, roadbook, de verschillende proeven en het aperitief (champagne).

   

  Brussel, 2 oktober 2019

   

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN