Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van FCA Press en blijf op de hoogte van het nieuws

17 nov. 2020

 • Jeep® Wrangler Rubicon 392 - de krachtigste en meest capabele Wrangler tot nu - met een krachtige 6,4-liter V8-motor die 470 pk en 637 Nm koppel produceert.
 • Hij biedt het beste van twee werelden :
 • Geoptimaliseerde off-road vaardigheden met bredere naderings- en vertrekhoeken, een geoptimaliseerde articulatie van de ophanging, een verbazingwekkend rijgedrag en een grotere waterdichtheid tot 32,5" (825 mm).
 • Hij spurt van 0 naar 60 mph (van 0 naar 96 km/u) in slechts 4,5 seconden: 40% sneller dan een V6 Wrangler Rubicon, de Wrangler Rubicon 392 betekent de terugkeer van de V8-motor in de Wrangler.

03 nov. 2020

 • Het Amerikaanse Mopar® team heeft een gloednieuwe, op Gladiator gebaseerde conceptauto gemaakt voor de virtuele editie van de SEMA Show, die doorgaat van 2 tot 6 november 2020.
 • Kwaliteitsgeteste, fabrieksgesteunde Jeep® Performance Parts (JPP) maken het aangepaste Jeep Gladiator ‘go anywhere’ off-road pakket voor hardcore mountainbike-liefhebbers compleet.

19 okt. 2020

De nieuwe plug-in hybride elektrische technologie van het merk Jeep® staat centraal in een spannende video met interviews met de spelers van Juventus.

24 sep. 2020

2021 will be a special year for the Jeep® brand as it celebrates 80 years of 4x4 leadership, open-air freedom and adventure.

09 sep. 2020

 

Een nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotor maakt zijn debuut op de Jeep Compass die in Melfi (Italië) wordt geproduceerd voor de Europese markt.

 

03 sep. 2020

Geavanceerde, milieuvriendelijke toptechnologie garandeert absolute en fluisterstille vrijheid in de openlucht, nog meer rijplezier op de weg en een ongekend niveau van terreincapaciteiten.

02 sep. 2020

De Renegade 4xe en Compass 4xe zijn de eerst geëlektrificeerde Jeep-modellen in de EMEA-regio.

20 jul. 2020

De nieuwe GO 4xe LIVE app is ontworpen om het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en het gemak van de Jeep® 4xe plug-in hybride modellen te ervaren.

17 jun. 2020

 

FCA denkt aan de kinderen en hun toekomst, door het werk van Save the Children te ondersteunen.

 

11 jun. 2020

De winnende samenwerking tussen het merk Jeep® en Juventus zal opnieuw op het veld te zien zijn met de herstart van het Italiaanse voetbal.

04 jun. 2020

De nieuwe Jeep Compass wordt nu in Italië gebouwd voor de Europese markt en biedt meer technologie, connectiviteit en efficiëntie.

15 mei 2020

Leasys, de leverancier van mobiliteitsdiensten die deel uitmaakt van FCA Bank, heeft na het succes in Italië besloten om nu zijn lange termijn huurformule "pay per use" aan te bieden op de Belgische markt.

14 mei 2020

Een nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotor maakt zijn debuut op de Jeep Compass die in Melfi (Italië) wordt geproduceerd voor de Europese markt.

23 apr. 2020

 • De contractuele FCA-garanties , de garantieverlengingen van FCA en de geplande onderhoudscontracten die vervallen tijdens de periode van de lockdown of tijdens de maand waarin de lockdown maatregelen worden opgeheven, zullen vrijwillig worden verlengd.

10 apr. 2020

 • ‘Easter Eggs’ zijn styling elementen die designers in de Jeep®  voertuigen hebben bedacht om de klant te verrassen en te plezieren
 • ‘Easter Eggs’ optimaliseren de klantenervaring bij het ontdekken van een nieuw model
 • Zij zijn het levende bewijs van de creatieve passie van de designers en het plezier dat zij daarbij hadden het Jeep model te ontwerpen

03 apr. 2020

 • Op de 4e dag van de 4e maand - elk jaar opnieuw - wordt het Amerikaanse merk en haar ‘alle terrein’ savoir-faire gevierd.
 • Dit jaar staat het event in het teken van het « Trail Rated » concept, het merklabel voor de modellen die bij uitstek geschikt zijn voor ‘alle terrein’ doeleinden.
 • Elk Trail Rated Jeep-model moet beantwoorden aan vijf strikte criteria – tractie, doorwaadbaarheid, wendbaarheid, wieluitslag en bodemvrijheid – om die specifieke certificatie te krijgen.
 • Dit jaar viert het Jeep deze 4X4 dag via de sociale netwerken van het merk en zal daarbij de hashtags #4x4Day en #stayofftheroad gebruiken.

30 mrt. 2020

Een internet platform dat in bepaalde Europese markten aan klanten de mogelijkheid biedt - tot 30 april - de exclusieve Jeep Renegade en Compass 4xe First Edition te reserveren, is een indrukwekkend succes. Het merk Jeep zet nu het licht op groen om over te gaan naar de bestelfase van het voertuig.

28 jan. 2020

 • Van vandaag tot 9 maart kunt u op bethefirst-nl.jeep.be terecht voor alle informatie over de exclusieve Jeep Compass en Renegade 4xe ‘First Edition’-modellen, die op onze Belgische markt worden gelanceerd.
 • De ‘First Edition’-modellen worden aangeboden in één configuratie, afgeleid van het topmodel met 240 pk: Urban, gebaseerd op de S-uitvoering. Deze wordt opgewaardeerd met de toevoeging van een complete technologische uitrusting, nieuwe functies voor elektrisch rijden en innovatieve laadoplossingen, waaronder de Wallbox om thuis te laden en de specifieke laadkabel voor openbare laadstations. De garantie werd uitgebreid tot vijf jaar in totaal voor de hele auto en acht jaar in totaal voor de batterij.
 • De Jeep Renegade 4xe First Edition is verkrijgbaar vanaf €39.500 BTWI, de Jeep Compass 4xe First Edition vanaf €42.800 BTWI.
 • De nieuwe 4xe-modellen worden in de zomer bij de concessiehouders verwacht.
 • Volledig nieuw ‘Jeep 4xe’-logo en nieuwe stijldetails onderscheiden de nieuwe plug-inhybride 4x4-modellen en alle toekomstige Jeep-modellen, voor een duurzame mobiliteit.
 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN